Svet sa lúči s milovanou Sandy: V slzách John Travolta, Kate Hudson, Hugh Jackman a mnoho ďalších osobností!

Vo veku 73 rokov zomrela známa speváčka a herečka Olivia Newton-John. Dlho bojovala s rakovinou pŕs, nakoniec zákerná choroba zvíťazila. ...

Vo veku 73 rokov zomrela známa speváčka a herečka Olivia Newton-John. Dlho bojovala s rakovinou pŕs, nakoniec zákerná choroba zvíťazila. Smúti za ňou rodina, hudobný aj filmový svet.

Fotogaléria

"Som zdrvený zo správy, že Olivia zomrela. Nesmierne si vážim, že som ju mohol spoznať. Nielenže bola jednou z najtalentovanejších ľudí, akých som poznal… bola aj láskavá, veľkorysá a zábavná. Bola to jedna dobrosrdečná duša. Nie je žiadnym tajomstvom, že Olivia bola moja prvá láska. Bozkával som ju (poster) každý večer pred spaním. Ľúbim ťa Olivia."

Herečka Kate Hudson na Instagrame zase zdieľala video, v ktorom spieva známy hit „Hopelessly Devoted to You“ svojej malej dcérke Rani Rose. "V mojom živote je niekoľko ľudí, ktorí ma inšpirovali zamknúť sa vo svojej spálni a spievať z plných pľúc pred zrkadlom. Bola pre mňa inšpiráciou, formovala malé dievčatká ako som ja. Dnes všetci spievajme pre Oliviu."

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});