Svet sa lúči s milovanou Sandy: V slzách John Travolta, Kate Hudson, Hugh Jackman a mnoho ďalších osobností!

Vo veku 73 rokov zomrela známa speváčka a herečka Olivia Newton-John. Dlho bojovala s rakovinou pŕs, nakoniec zákerná choroba zvíťazila. ...

Vo veku 73 rokov zomrela známa speváčka a herečka Olivia Newton-John. Dlho bojovala s rakovinou pŕs, nakoniec zákerná choroba zvíťazila. Smúti za ňou rodina, hudobný aj filmový svet.

Fotogaléria

"Moja najdrahšia Olivia, urobila si nám všetkým oveľa lepší život. Tvoj vplyv bol neuveriteľný. Veľmi ťa milujem. Uvidíme sa tam dole na ceste a budeme opäť všetci spolu. Tvoj od prvej chvíle, čo som ťa uvidel a navždy. Tvoj Danny, tvoj John!! 

Svojimi slovami sa pridáva aj známy americký spevák textár, herec a gitarista Stephen Bishop, ktorý na Twitteri uviedol: „Teraz som naozaj v šoku, zadržiavam slzy. Práve sa ku mne dostala správa, že moja milá a žiarivá hviezdna priateľka zomrela. Za tie roky bola ku mne vždy taká milá, Jej talent bol neskutočný. Budeš mi chýbať, Olivia. Vždy ťa budem milovať, tvoj kamoš Bish." Na Instagrame uverejnil aj krátke video s Oliviou z televízneho programu, kde sa obaja vtipne doťahujú.

Na speváčkinu smrť reagoval aj austrálsky herec Hugh Jackman. Jeho slová na rozlúčku nájdete na ďalšej strane, a ich spoločné fotky v našej galérii!

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});