Podvedená Beyoncé opäť spieva o manželovej nevere: Veľavravný odkaz!

Koniec prvého mesiaca letných prázdnin zakončila americká diva Beyoncé (40) novým tanečným albumom Renaissance. Ten vydala po dlhých ...

Koniec prvého mesiaca letných prázdnin zakončila americká diva Beyoncé (40) novým tanečným albumom Renaissance. Ten vydala po dlhých šiestich rokoch.

Fotogaléria

Za ten čas sa u nej veľa udialo, čo neváhala v 16 skladbách aj vyspievať. Rezonuje tu aj téma manželovej nevery. Spomínaným mužom po jej boku je spevák a hudobný producent Jay-Z, ktorý nedokázal udržať zapnutý zips na nohaviciach.

Kto kraľuje rebríčku najnenávidenejších celebrít?
Pozrite si rebríček najnenávidenejších celebrít súčasnosti Zobraziť článok

Že mu podobné výstrelky nebude tolerovať je zachytené vo verši ôsmej piesne Plastic Off The SofaChlapče, viem, že si nemôžeš pomôcť, nevieš byť pri mne sám sebou. A viem, že nikto nie je dokonalý, takže ťa nechám, nechám ťa byť“.

Záletný Jay-Z v minulosti priznal neveru s neznámou hviezdičkou Casey Cohenovou z reality šou Princesses of Long Island. Celebritní manželia to ale kvôli deťom po návšteve manželskej poradne ustáli.

Jedným dychom Beyoncé v ďalšom texte dodáva, že: „Ja som jedna z jednej, ja som číslo jedna, ja som jediná“. To je jasný odkaz, že sa o svojho muža nemieni s nikým deliť.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});