Rodinná idylka v Paríži: Orviská s exom, veľa smiechu aj smola, po príchode jej ukradli vzácnu vec!

Užívať si leto s rodinou a priateľmi sa vybrala aj moderátorka Alexandra Orviská. Cieľ nemohol byť lepší – mesto lásky, Paríž.
  • Galéria7
  • Zdroj: Instagram / @alexandraorviska

Užívať si leto s rodinou a priateľmi sa vybrala aj moderátorka Alexandra Orviská. Cieľ nemohol byť lepší – mesto lásky, Paríž.

Fotogaléria

Takéto sa len tak často nevidí, rodinná idylka ako z romantického románu! Dobré vzťahy expartnerov (Orviská a Valihora) akceptujú aj tí súčasní, teda Valihorova partnerka Natália Germáni, herečka Slovenského národného divadla, s ktorou majú dcéru Zunu.

Orviská už dlho žije s hokejový brankárom Jarom Janusom, majú spolu syna Jonatana. Asi toľko k poprepletaným, no ako vidíte, výnimočne dobre fungujúcim vzťahom.    

V týchto dňoch to bláznivá partička roztočila v Paríži a do programu zahrnuli aj známe pamiatky. Tak napríklad vznikla roztomilá edícia „nekonečno pusiniek na každý spôsob“ so synčekom Jonatánom pred sklenenou pyramídou múzea v Louvre.

Pozornosť venovala aj svojmu partnerovi, hokejovému brankárovi Jaroslavovi Janusovi, ktorý si z povestnej francúzskej elegancie nerobil ťažkú hlavu.

Jeho pohodlné fialové šortky s tyrkysovými smajlíkmi boli pod Eiffelovkou asi už z diaľky neprehliadnuteľné. Biele ponožky v šľapkách sú asi malou pripomienkou jeho aktuálneho nasadenia v českom prvoligovom klube Rytíři Kladno.

Hneď po príchode však Orviskej nebolo všetko jedno. Na ďalšej strane sa dozviete, čo sa stalo!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});