Nenávistné komentáre sa len tak množia! Čo odkazujú ľudia Hanychovej, ktorá zbalila miliardára?

Reč je o úspešnom českom podnikateľovi a mediálnom magnátovi Jaromírovi Soukupovi, ktorý zahorel láskou k rebelke Agáte Hanychovej.
  • Zdroj: Instagram / @agatahanychova

Reč je o úspešnom českom podnikateľovi a mediálnom magnátovi Jaromírovi Soukupovi, ktorý zahorel láskou k rebelke Agáte Hanychovej.

Okolo bohatých a úspešných mužov a vždy točia krásne ženy. Tou najnovšou po boku miliardára je česká moderátorka a modelka Agáta Hanychová, dcéra herečky Veroniky Žilkovej.

Agáta a Jaromír sú oficiálne spolu od júna 2022. Stihli už absolvovať dovolenku v španielskej Marbelle, kde má Soukup vilu. Modelka, ako zdatná influencerka o všetkom rada informuje cez sociálne siete. V tomto za ňou nezaostáva ani Soukup, ktorý tiež rád zdieľa spoločné momenty. 

Soukupovi okrem nového vzťahu robia radosť hlavne jeho deti Lukáš a Natália, ktoré má s bývalou manželkou Moniku Drlíkovou.

Neskôr bol zasnúbený s herečku Kateřinou Brožovou, vzťah im vydržal šesť rokov. 

Po jeho boku sa potom štyri mesiace objavovala aj operná speváčka Tereza Mátlová.

Hejty sa množia 

Zlé jazyky tvrdia, že z Agátinej strany je celý vzťah so Soukupom len účelový a dočasný. Ich 16 ročný vekový rozdiel nie je neprekonateľný, ale prihladnuc k nedávnemu výroku Agáty pre extra.cz, že:„Mne sa zdá, že starí chlapi strašne smrdia, že chlapi od štyridsiatky vyššie smrdia zatuchlinou," zjavne kráska inak myslí a inak koná.

Skeptickí sú aj ľudia na Instagrame, ktorí komentujú spoločné fotky páru: „Nechápem, ako môžete každú chvíľu milovať niekoho iného," adresujú mnohí Agáte. "Na ako dlho," pýtajú sa ďalší, alebo ju rovno nazývajú obyčajnou zlatokopkou, ktorá si chce užiť jeho peniaze, potom ho odkopne ako ostatných. Nuž, časom uvidíme.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});