Soňa Müllerová má asi stroj času: Veď na tejto fotke vyzeráš o 20 rokov mladšie, odkazujú jej fanúšikovia!

Znie to až neuveriteľne, ale obľúbená slovenská moderátorka Soňa Müllerová je už 40 rokov na televíznej obrazovke.

Znie to až neuveriteľne, ale obľúbená slovenská moderátorka Soňa Müllerová je už 40 rokov na televíznej obrazovke.

Fotogaléria

Na svoj vek vyzerá lepšie ako fantasticky. Dokonca pri svojej dcére Eme, ktorá ide v hudobníckych stopách svojho otca Richarda Müllera, pripomína skôr sestru, ako mamu a dcéru.

K nedávnemu záveru školského roka si Soňa urobila milú fotku, ktorá zarezonovala medzi jej fanúšikmi. "Na záver školského roka sme sa vždy fotili na školskom dvore, a tak som sa na záver 13. sezóny Dámskeho klubu nechala cvaknúť na ´televíznom dvore´. Tento rok je to už 40! rokov, čo som na televízne obrazovke!!!! Znie neuveriteľne, ale je to tak… teším sa z toho a pozdravujem všetkých mojich divákov," napísala moderátorka k foto. 

No a jeden detail sa nedal prehliadnuť. Ten si okamžite všimli všetci jej fanúšikovia. „Soniiii… mínus 20 rokov dolu… minimálne,“ napísal jeden z nich. „Rastiete s noblesou do krásy! Nádherná a svieža 40-ka,“ dodal ďalší obdivovateľ. 

Lichotivé komplimenty nemali konca kraja, moderátorku prirovnali k mladej študentke a spomenulo sa aj to, že zabudla zostarnúť, roky sa zastavili. Svätá pravda, posúďte!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});