Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Užite si LETNÝ SEX vo vode! Toto sú ale veci, na ktoré si musíte dať pozor, inak horúcu akciu budete trpko ľutovať. Piesok vo vagíne je len začiatok

Nápad je to síce skvelý, ale treba poznať aj odvrátenú tvár mokrých radovánok. Radšej raz čítať, ako sa potom stokrát čudovať.

Nápad je to síce skvelý, ale treba poznať aj odvrátenú tvár mokrých radovánok. Radšej raz čítať, ako sa potom stokrát čudovať.

Fotogaléria

Sex na otvorenej vodnej ploche

Veľa mužov zvykne zo žartu tvrdiť, že chcú umrieť práve pri sexe. Tu k tomu nemajú až tak ďaleko. Riziko kŕča a utopenia sa nie je iba planým bububu.  Ak už, tak nechoďte do hlbokej vody alebo silného prúdu, a majte po ruke niečo na pridržanie sa – loďka, bója, konár prípadne mólo. Nikdy nie je od veci informovať diskrétnu známu, že tam a tam sa budú „diať veci“.

Moja NAJNENÁVIDENEJŠIA poloha je tá, keď tasím vagínu frajerovi rovno do tváre. Je to OTRAS! Ženy úprimne o sex polohách, ktoré neznášajú Zobraziť článok

V jazere či mori sa pripravte na nezvaných čumilov, z ktorých každý jeden má u seba mobil. Byť virálnou hviezdou home videa málokoho poteší. Ak vás unavia smiešne pohyby vo vode a máte chuť na presunúť na pieskovú pláž, tak majte na pamäti, že piesok budete mať všade. A to všade, myslíme naozaj všade.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});