Odmieta s vami sexovať? Nemusí byť za tým SEXI MILENKA či KOLEGYŇA, ale aj tieto vážne dôvody!

Dôvodov môže byť viac, nemyslite hneď na to najhoršie. Otvorenou komunikáciou sa dá veľa vecí vyriešiť, snažte sa o to, aby sa vám partner ...

Dôvodov môže byť viac, nemyslite hneď na to najhoršie. Otvorenou komunikáciou sa dá veľa vecí vyriešiť, snažte sa o to, aby sa vám partner zdôveril.

Fotogaléria

Nedostatok pohybu 

Aktívni ľudia ubúdajú, pasívnych je viac než dosť. Nedostatok pohybu môže mať na telo negatívne dôsledky. Pribúdajúce kilá teraz riešiť nebudeme, ani boľavé údy, na mušku si zoberieme to povestné libido. 

V prípade, že partner necvičí, nemá takú chuť ani na sex a stačí aj rýchlovka a je unavený ako kôň. Pri športe telo produkuje endorfíny, teda hormóny šťastia, no telo toho vášho produkuje asi všetko možné, len nie vyššie spomenuté hormóny. Zorganizujte výlet na bicykli, choďte si spolu zabehať alebo sa vyberte na túru. A na konci dňa… sexujte!

Ste upratovačkou, pestúnkou aj kuchárkou vášho chlapa? UŽ DOSŤ, vo vzťahu potrebujete hranice! Tipy, ako si ich vytvoriť Zobraziť článok

Nízke sebavedomie 

Je v poslednom čase nespokojný so svojím vzhľadom? Pribral pár kíl a necíti sa dobre? Bez ohľadu na vek, pochybovať o sebe môže každý. Otázne je, do akej miery dokážu pochybnosti ovládnuť človeka. Ak je to príliš, nie je vylúčené, že sa sexu vyhýba a radšej sa neukazuje pred vami nahý.  

Zaslúži si váš chlap v posteli rozmaznávať? Nebuďte ako nafukovacia bábika s umelou vagínou, TAKTO mu splňte erotické sny Zobraziť článok

Odborníci tvrdia, že najlepším spôsobom, ako pomôcť, je často chváliť a pomáhať mu získať späť stratenú sebadôveru! Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});