Dámy, schudnúť sa dá aj bez HLADOVANIA: 5 ohromných TIPOV a nadbytočné kilá pôjdu krásne dole. Ale pozor, prvý bod je najdôležitejší!

Podľa dietológov priberáme zvyčajne z troch dôvodov. Málo pohybu, rýchle občerstvenia a prejedanie sa. Tvrdia, že naše každodenné stravovanie ...

Podľa dietológov priberáme zvyčajne z troch dôvodov. Málo pohybu, rýchle občerstvenia a prejedanie sa. Tvrdia, že naše každodenné stravovanie sa riadi najmä automatickými, podvedomými návykmi, a nie samotným hladom. Zmeniť sa to dá! 

Fotogaléria

Používajte viac korenia

Ani by vám nenapadlo, ale pridaním štipky kajenského korenia môžete zrýchliť metabolizmus až o 25%. Kapsaicín, ktorý sa nachádza v štipľavej paprike nielenže zrýchľuje metabolizmus, ale tiež pomáha potlačiť chuť do jedla.

SCHUDNÚŤ a OMLADNÚŤ: Ak si do jedálnička zaradíte túto potravinu, ZMENA môže prísť ešte do leta! Zobraziť článok

Len pomaly

Nikdy nejedzte rýchlo, nielenže prehltnete viac vzduchu, ale nedáte mozgu ani čas na to, aby spracoval prijaté množstvo živín, nebude vedieť, že ste sýta. Mozog totiž potrebuje aspoň 20 minút na to, aby zistil, že je žalúdok plný. Jedzte teda pomaly a dôkladne prežúvajte každé sústo. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});