Najedzte sa ako Brooklyn Beckham: Recept na havajské jedlo de luxe!

Najstarší z detí Victorie a Davida Beckhama na sociálnej sieti predviedol, ako jednoducho sa dá pripraviť výživné a chutné jedlo v pohodlí ...

Najstarší z detí Victorie a Davida Beckhama na sociálnej sieti predviedol, ako jednoducho sa dá pripraviť výživné a chutné jedlo v pohodlí domácej kuchyne.

Fotogaléria

Ryby: Hlavnou zložkou jedla sú ryby, najčastejšie surový tuniak. Môžete si však vybrať medzi niekoľkými druhmi vrátane lososa či tresky. Ak sa vám pri pomyslení na surovú rybku prevracia žalúdok, zvážte tofu alebo uvarené kuracie mäsko. 

Korenie: Kocky ryby najlepšie vyniknú s cibuľkou, sezamovými semienkami a kryštálikmi ružovej morskej soli.

Čo by (ne)mali obsahovať ZDRAVÉ raňajky? Ak chcete konečne schudnúť, tieto fakty musíte poznať! Zobraziť článok

Dressing: Klasická poké omáčka je vyrobená zo sójovej omáčky, sezamového oleja, ryžového octu, omáčky mirin a kvapiek čerstvej citrónovej šťavy. Lyžička wasabi je tiež jedna z možností.

Zelenina: Avokádo, nastrúhaná cibuľka, morské riasy, zelené fazuľky, cícer či čerstvo nasekaný cesnak a surová mrkva dodajú jedlu lahodnú chuť a chrumkavosť. 

Brooklyn Beckham má vlastný recept (tá zálievka!). Odkukajte jeho triky a užívajte si zdravú misku plnú kvalitných surovín, ktorých hlavnou podmienkou je stopercentná čerstvosť! 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});