Tajní "milenci" Chrissy Teigen: Je z nich hotová!

Ak by sa zo mňa jedného dňa stala vegetariánka, určite by som žila najmä na hríboch, priznáva modelka Chrissy Teigen vo svojej kuchárskej ...

"Ak by sa zo mňa jedného dňa stala vegetariánka, určite by som žila najmä na hríboch," priznáva modelka Chrissy Teigen vo svojej kuchárskej knihe Lahodné pokušenia.

Fotogaléria

Potrebujete:

1 roztopené maslo
1/4 hrnčeka olivového oleja
2 PL najemno nesekaného cesnaku (asi 3 strúčiky)
2 PL nesekaného čerstvého tymianu
2 ČL soli
1 ČL čerstvo pomletého čierneho korenia
450 g očistených šampiňónov
450 g očistených pečiarok

"Títo šťavnatí a mäsití krásavci sú zlatým vzorom pre ostatné restované hríby," hovorí o svojom recepte krásna Chrissy Teigen.

Postup:

Predhrejeme rúru na 220 stupňov. Vo veľkej mise zmiešame roztopené maslo, olej, cesnak, tymian, soľ a korenie. Do zmesi nasypeme oba druhy húb a dobre ich v nej poobaľujeme. Vysypeme na veľký plech a podľa veľkosti (hríbov) pečieme 30 - 45 minút. Mali by byť pripečené, ale stále šťavnaté. Hríby na plechu občas poobraciame. Hotovo, dobrú chuť! 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});