Už si začíname zvykať na to, že Ivana Gáborík pridáva na sociálne siete dobré recepty, ktorými sa oplatí inšpirovať. Sú to pochúťky pre drobcov aj dospelých.
Fotogaléria
Manželka Mariána Gáboríka tvrdí, že táto mňamka bude zaručene chutiť deťom aj dospelým. Jedná sa o ľahké, bezmäsité jedlo. Krúpky pomáhajú trávenie, aj v prípade, že ste sa rozhodli pre očistu a detoxikáciu tela, majú množstvo vitamínov a minerálov. V jedálničkoch by rozhodne nemali chýbať.
Potrebujete:
- 1 šálku jačmenných krúpov
- 1 cibuľu
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 menšiu hokkaido tekvicu
- 2 PL červenej šošovice
- parmezán
- maslo
- kurkumu
- drvenú rascu
- drvené lanové semiačka
Príprava:
Jačmenné krúpky uvarte zvlásť (1šálka = 1 liter vody). Varte približne 15 20 minút. Cibuľu, cesnak ošmahnite na repkovom oleji, pridajte nakrájanú tekvicu, červenú šošovicu, korenia.
Následne pridajte uvarené krúpky, zalejte vriacou vodou a pod pokrievkou varte dovtedy, kým tekvica nezmäkne. Na záver pridajte maslo, parmezán a soľ.
Ak sa vám varí lepšie a jednoduchšie s videoreceptami, posúvame Ivanin postup aj v tejto forme.