Moderné pravidlá ženského zvádzania hovoria JASNE: Dievčatá, NIKDY netlačte na pílu, takto bude váš!

Doba sa zmenila a dávno neplatí, že muži musia urobiť ten povestný prvý krok. V minulosti bolo takmer nepredstaviteľné, aby žena prejavovala ...

Doba sa zmenila a dávno neplatí, že muži musia urobiť ten povestný prvý krok. V minulosti bolo takmer nepredstaviteľné, aby žena prejavovala náklonnosť, no dnes sa už stáva aj to, že namiesto zdržanlivej iniciatívy tlačí na pílu a muža snov odplaší. Existuje zlatá stredná cesta?  

Fotogaléria

3. Doprajte mu čas 

Možno ste na to čakali celé mesiace, no jeho to zaskočilo, aj keď ste sa snažili tváriť čo najnenápadnejšie. Je dôležité, aby ste mu neposielali denne niekoľko správ, nezasypte ho otázkami, či ste už v kontakte osobne alebo online. 

Už po prvom rande sa odmlčal? Bŕŕŕ, toto odradí každého muža! Zobraziť článok

Nemusíte mu odpovedať do pol minúty (najmä ak to nerobí ani on), nehrajte sa ani na nedostupnú, môžete ho zneistiť. Určite sa snažte čítať medzi riadkami, ak je zdvorilý, vždy k veci, no neiniciuje ďalšie kroky, nechajte to plávať. 

Kočky, ten PRAVÝ partner pre vás existuje: Ale tieto miesta škrtajte so zoznamu, tu ho určite NESTRETNETE! Radšej skúste zaloviť inde Zobraziť článok

4. Pomaly ďalej zájdeš 

Ak sa už poznáte, dobre spolu vychádzate, môžete mať pocit, že by ste sa mali posunúť o niečo ďalej. Ale čo v prípade, ak sa hrá s vami, no iniciatívu nepreberá? 

Prichádzajú na rad dvojzmyselné poznámky, ktoré naznačujú, že k nemu cítite aj niečo viac. Na druhej strane je to riskantné, môže mať pocit, že s ním chcete skočiť hneď do postele. Dračice sa nebojí len princ z rozprávky! Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});