Moderné pravidlá ženského zvádzania hovoria JASNE: Dievčatá, NIKDY netlačte na pílu, takto bude váš!

Doba sa zmenila a dávno neplatí, že muži musia urobiť ten povestný prvý krok. V minulosti bolo takmer nepredstaviteľné, aby žena prejavovala ...

Doba sa zmenila a dávno neplatí, že muži musia urobiť ten povestný prvý krok. V minulosti bolo takmer nepredstaviteľné, aby žena prejavovala náklonnosť, no dnes sa už stáva aj to, že namiesto zdržanlivej iniciatívy tlačí na pílu a muža snov odplaší. Existuje zlatá stredná cesta?  

Fotogaléria

1. Umenie flirtu 

Musíte na to ísť sofistikovane, nech má muž pocit, že si vás vybral a nie naopak. Vyskúšajte reč tela, príjemný a milý úsmev - to na začiatok úplne stačí.

Nemusíte povedať ani slovo, aj tým vyjadríte svoje sympatie. Ak sa mu páčite aj vy, naskočí na rozbehnutý vlak. 

undefined
Držte krok s dobou: 5 zlatých pravidiel moderného randenia! Poznáte všetky? Zobraziť článok

2. Písomná komunikácia

V dnešnej dobe je už takmer každý online, takže sa zoznamuje oveľa jednoduchšie ako kedysi. Samozrejme, má to svoje výhody aj nevýhody, balansuje sa totiž na tenkej čiare. Ak to ináč nejde, môžete mu napísať, ale nie ho lajkovať, šťuchať do neho na sociálnych sieťach alebo ho akýmkoľvek iným spôsobom označovať.

Ak s tým začnete, možno sa hneď nedočkáte odpovede a hrozí, že to nenecháte len tak a napíšete mu znova. To by mohlo vypáliť trápne, keďže neviete, či si vašu predchádzajúcu iniciatívu iba nevšimol, alebo nechcel reagovať. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});