Tá má odvahu! Slovenská influencerka s módnym detailom, aký ženy nemusia!

Módna stylistka a influencerka Janka Kočišová, alias Janka Topánka je v šoubiznise známa svojim vycibreným štýlom. Miluje klasiku, ktoré ...
  • Zdroj: Instagram / @jankatopanka

Módna stylistka a influencerka Janka Kočišová, alias Janka Topánka je v šoubiznise známa svojim vycibreným štýlom. Miluje klasiku, ktoré pokojne kombinuje nevšednými kúskami. Celkový look však nikdy nie je rušivý, ale veľmi zaujímavý a svieži.

Konečne nosíme svieže tenké kúsky, ktoré sa dajú jednoducho kombinovať, občas stačí jediný hravý detail, ktorý vám dodá patričný šmrnc. V malíčku to má aj módna influencerka JankaTopánka, ktorá rozhodne vie, ako zaujať na prvý pohľad. 

Nedávno si zvolila outfit, aký bežne v našich uliciach neuvidíte. Dokonca väčšina žien tomuto štýlu nevie prísť na meno. Lenže v móde sa už môže všetko a ako JankaTopanka tvrdí: „Ponožky do sandálov či lodičiek už dávno nie sú faux pas a nenosia ich len naši český bratia.„ 

Áno, nosí ich aj Janka, ktorá si tentokrát vybrala trblietavú verziu ponožiek. "Pohľady ľudí boli síce skeptické, ale ja sa nebojím vytŕčať z davu, dokonca ma to baví." 

Móda sa opakuje: Nikdy by sme tomu neverili, ale tieto džínsy sú späť v hre! Zobraziť článok

Olivia Palermo
Olivia Palermo vie, čo spôsobuje okamžitý WOW efekt: Riaďte sa týmto! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});