Olivia Palermo vie, čo spôsobuje okamžitý WOW efekt: Riaďte sa týmto!

Olivia Palermo sa podelila o svoju stylingovú radu číslo jeden!

Olivia Palermo sa podelila o svoju stylingovú radu číslo jeden!

Fotogaléria

Biznis, ktorý 36-ročná podnikateľka rozvíja vďaka svojmu vrodenému zmyslu pre štýl, je presným obrazom toho, ako ju vnímame my. Do svojej rovnomennej značky vliala esenciu luxusného životného štýlu, starostlivo vybrané zmesi módy, prvky krásy a cestovania, ktoré spája jedno. Jedinečnosť a noblesa zakladateľky. 

Úspešná dizajnérka, kreatívna riaditeľka a modelka si plní sny nielen v tých najluxusnejších sférach módy, ale aj v oblasti beauty. Na svojom webe ponúka širokú paletu prémiovej kozmetiky, ktorá - ako inak - nesie jej meno. 

"Už ako tínedžerka som sa starala o zdravie pokožky a sústredila som sa predovšetkým na dosiahnutie prirodzeného lesku. Je skvelé nájsť kozmetiku, v ktorej skutočne vidíte rozdiel – naozaj to funguje," píše o jednom zo svojich produktov Olivia. 

Ale späť k móde. Pre portál redonline.co.uk prezradila najlepšie tipy a triky pre dosiahnutie okamžitého WOW efektu. Uvedomte si "dve veci: prvou je upraviť si oblečenie tak, aby vám perfektne sedelo – či už ide o skrátenie rukáva alebo zastrčenie zvršku do nohavíc – robí to ohromný rozdiel. Po druhé, starajte sa o svoje oblečenie. Moja práčka má programy, vďaka ktorým všetko, čo periem, vyzerá perfektne."

Štýl Axla Rose-a spája generácie.
Axl Rose spája generácie: Prvky jeho štýlu prežili dodnes, nebojte sa ich! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});