Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Láka vás tantrický sex? Spoznajte triky, ktoré váš zážitok posunú na vyššiu úroveň

Hlavnou myšlienkou tantrického sexu je dokonalé prepojenie partnerov, ktoré sa dá umocniť a naplno užiť vďaka niekoľkým krokom.

Hlavnou myšlienkou tantrického sexu je dokonalé prepojenie partnerov, ktoré sa dá umocniť a naplno užiť vďaka niekoľkým krokom.

Fotogaléria

Hovorí sa, že tantrickým sexom sa dá dosiahnuť úplne inú, silnejšiu a intenzívnejšiu formu vyvrcholenia. Ide o hlboké spojenie tela, emócií a prácu so sexuálnymi energiami

Dôležité je byť stopercentne prítomný a „prepojiť sa“ s partnerom na tzv. vyššej úrovni. 

Ak vás tento druh sexu láka a neviete, ako začať, skúste nasledujúce kroky:

Správny výber a nastavenie prostredia pre uspokojenie zmyslov 

Prvým a najdôležitejším krokom je správny výber a dekor prostredia. Začnite správnym nastavením svetla, nezabudnite na príjemnú vôňu seba aj interiéru (odporúčané sú tóny škorice, šafranu či fíg), príjemnú posteľnú bielizeň a vankúše… Výsledný efekt umocnite správnou hudbou. Na Youtube nájdete množstvo melódií špeciálne na túto príležitosť. 

Bylinky s priaznivými účinkami na ženské telo.
Tajné ženské zbrane: Tieto bylinky zvyšujú chuť na sex, majte ich po ruke! Zobraziť článok

Otvorená, sexi komunikácia 

Či už sa rozhodnete začať masážou, pomalými dotykmi, alebo inými uspokojujúcimi technikami, o každom kroku s partnerom počas sexu komunikujte.

Tento zážitok by vám mal byť obom príjemný, preto je nevyhnutné navzájom sa navigovať. Rozprávajte sa jazykom lásky, zmeňte tón, buďte sexi a nezabudnite na očný kontakt. 

Najväčším benefitom tantrického sexu je, že sa naučíte vnímať a akceptovať svoje vlastné telo. Okrem toho vás s partnerom spojí na vyššej úrovni.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});