Najznámejšia plejmejt Anna Nicole Smith umierala niekoľko dní: Osamelý koniec v ukrutných bolestiach

Anna Nicole Smith zomrela ako 39-ročná v hotelovej izbe na Floride v roku 2007 na predávkovanie liekmi. Bola sama, nikto jej nepomohol. ...

Anna Nicole Smith zomrela ako 39-ročná v hotelovej izbe na Floride v roku 2007 na predávkovanie liekmi. Bola sama, nikto jej nepomohol. Zanechala po sebe malú dcérku, ktorá mala v tej dobe len niekoľko mesiacov.

Fotogaléria

Smrť v nemocničnej izbe

V roku 2006 Anna oznámila, že je tehotná. Otcom dieťaťa bol fotograf Larry Birkhead. Po narodení dcéry Dannielynn ostala modelka niekoľko dní v nemocnici, tam ju navštívil jej 20-ročný, drogovo závislý syn Daniel. Ten priamo v nemocničnej izbe umrel na predávkovanie.

Umierala niekoľko dní

8. februára, 2007 našli Annu mŕtvu v hotelovej izbe. Mala pri sebe 44 rôznych liekov. Z pitvy nebohej bolo zistené, že zomrela na otravu liekmi.

Anna už niekoľko dní pred smrťou bola mimo, strácala vedomie a bola slabá, nedokázala sa posadiť, ani postaviť.  

Tajomstvo si zobrala do hrobu
Mnohí dodnes tvrdia, že si plejmejtka siahla na život. Ale jej známy tvrdia opak. Anna by to vraj nikdy neurobila, milovala ľudí okolo seba, zbožňovala párty, spoločnosť a cestovanie (V GALÉRII>>>).

Annina dcéra Dannielynn má už 16 rokov a čoraz viac sa podobá na slávnu mamu. Vyrastala s otcom v Kentucky, na verejnosti sa objavujú len zriedka, vedú pokojný a usporiadaný život.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});