Slováci sa rozplývajú nad outfitom malého Jakubka: Toto roztápa srdcia!

Synček bývalej tenistky Dominiky Cibulkovej bol už neraz fanúšikmi označený ako najrozkošnejšie dieťa Instagramu. Zdá sa, že nechýba ...

Synček bývalej tenistky Dominiky Cibulkovej bol už neraz fanúšikmi označený ako "najrozkošnejšie dieťa Instagramu". Zdá sa, že nechýba veľa a k tomuto titulu onedlho pribudne aj ďalší - "módna ikona".

Fotogaléria

 

Dominika obliekla Jakubka do kúskov svojej obľúbenej módnej značky, nechýbal frajerský účes, štýlový ruksak a sladký pohľad dieťaťa, z ktorého pôjdete do kolien.

 

"Jejooo, vyčaril úsmev, strašne je zlatý s tým ruksačikom," komentuje video sledovateľka a pridáva sa ďalšia: "Domi, on je stále úžasnejší, zlatulinký fešáčik," alebo: "Neskutočne krásny chlapec, ako je oblečený, je kráaasny."

 

Exkluzívne oblečenie je len zlomkom toho, čo Dominika synčekovi dopraje. Svoju prvú exotickú dovolenku absolvoval už ako malé bábätko a nie je vylúčené, že ho čakajú desiatky ďalších, na ktoré by sa, vzhľadom na pribúdajúci vek, už mohol v dospelosti pamätať... Pozrite si galériu >>

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});