Cibulková ukázala telo v plavkách: 150 cm dokonalosti, reaguje fanúšik

Dominika Cibulková si exotické dovolenky neodoprela ani v čase pandémie. A veru, bolo sa na čo pozerať!
  • Galéria9
  • Zdroj: Instagram / @domicibulkova

Dominika Cibulková si exotické dovolenky neodoprela ani v čase pandémie. A veru, bolo sa na čo pozerať!

Fotogaléria

O našej bývalej tenisovej špičke je známe, že je milovníčkou odvážnych outfitov, a to napriek tomu, že zlé jazyky tvrdia, že by sa ich pre svoju nízku postavu mala vzdať. 

Tá si však z podobných komentárov ťažkú hlavu nerobí a svoje krivky necháva vyniknúť v extravagatných kúskoch, za ktoré by bežný smrteľník utratil pokojne aj tri výplaty.

Andrea Verešová
Nečakané problémy schudnutej Verešovej tesne pred plesom Zobraziť článok

"When u live the good file," napísala mamina malého Jakubka k fotke z Floridy, na ktorej si po nádhernej pieskovej pláži vykračuje v plavkách a bielom croptope. Spätná väzba nenechala na seba dlho čakať. Fanúšikovia okamžite spustili lavínu pochvalných komentárov na jej postavu.  

"Stále fit a stále krásna," alebo: "Krásna Dominička." Jeden zo sledovateľov Cibulkovej fotku dokonca neváhal okomentovať takto: "150 cm dokonalosti," čo ďalší upresnil: "163 cm, pamätám si." 

Dominika Cibulková sa odjakživa pohybuje v kruhu významných slovenských návrhárov a cudzie jej nie sú ani významné eventy či módne prehliadky tých najlepších z nich.

Kým niektorým Slovákom jej extravagantný módny štýl pije krv, tisícky mladých dám má iných názor a bez diskusie ju označujú za jednu z TOP módnych ikon súčasnosti.

Dominika Cibulková
Cibulková ukázala, kde oddychuje: Priestranná terasa s nádherným nábytkom! Zobraziť článok

Dominikin šatník ukrýva nespočetné množstvo unikátnych modelov, predovšetkým z dielne talianskeho módneho domu Fendi či Gucci, ktorých hodnota sa ráta v ťažkých tisícoch. Pozrite si fotky v galérii.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});