Ako mohol TOTO niekto vymyslieť? Šialené diéty, ktoré vážne ohrozujú zdravie, v žiadnom prípade ich neskúšajte, ide o ŽIVOT!

Ak ste si doteraz mysleli, že ste videli všetko, toto vás zrejme vyvedie z rovnováhy. Existujú totiž ľudia, ktorí sú schopní spraviť ...

Ak ste si doteraz mysleli, že ste videli všetko, toto vás zrejme vyvedie z rovnováhy. Existujú totiž ľudia, ktorí sú schopní spraviť čokoľvek, len aby schudli.

Fotogaléria

Hallelujah diéta 

Od rána do večera v kostole, odriekať spoločné modlitby a vyjedať hostie. Srandujeme, hoci… schudli by ste.

Vedzte však, že je skutočne spojená s Bibliou, jesť môžete len surové ovocie a zeleninu, ktoré sa vo svätom písme spomína. O výživnej strave hovoriť nemôžeme. Budete síce ako špageta, no bez sily aj zdravia. 

Ako pripraviť grilovačku, na ktorej sa NEPRIBERÁ? Prinášame výber zdravých alternatív, ktoré na vašom tele nenapáchajú ŽIADNE škody! Zobraziť článok

Vatová diéta 

V modelingovom svete vraj celkom bežná. Stačí namočiť vatovú guličku do ovocnej šťavy, spapať a je to. Vata žalúdok naplní, hladná nebudete. Váš tráviaci trakt a črevný systém si ale o tom pomyslia svoje. 

Modrá diéta

Pochádza z Japonska a priaznivci tejto diéty tvrdia, že niektoré farby dokážu vyvolať hlad (červená a žltá), kým modrá ho dokáže potlačiť.

Tak šup na seba slnečné okuliare s modrým sklom a s pokojom Angličana čumte na tanier špagiet s hubovou omáčkou, vyprážaný rezeň alebo šalát s granátovým jablkom. Funguje? 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});