Miliardár Elon Musk sa bojí samoty! Ale vzťah, ktorý absolútne neuznáva, je vo svete horúcim trendom

Jeden z najúspešnejších a zároveň najbohatších mužov sveta je známy nielen svojimi technologickými úspechmi, tvrdou prácou a pracovným ...

Jeden z najúspešnejších a zároveň najbohatších mužov sveta je známy nielen svojimi technologickými úspechmi, tvrdou prácou a pracovným nasadením, ale zdá sa, že má úplne jasno aj v otázkach vzťahov.

Fotogaléria

Elon nie je fanúšikom krátkodobých vzťahov a randenia bez hlbšieho zmyslu. Konkrétne pre Rolling Stones tiež uviedol, že čo sa týka žien, nehľadá niekoho len na jednu noc, ale hľadá spriaznenú dušu, človeka pre dlhodobý vzťah.

10 celebritných párov, o ktorých ste nevedeli, že spolu v minulosti RANDILI: Cher šokovala, Tom Cruise sa môže červenať! Zobraziť článok

Je skutočne obdivuhodné, že Elon pri svojich úspechoch uznáva stále v istých oblastiach tradičné hodnoty, ktorých sa drží napriek všetkému.

Áno, je pravda, že mu to so ženami doteraz (v láske na celý život v dobrom aj v zlom) príliš nevychádza, no je o ňom známe, že jeho bývalé partnerky sa aj po rozchode s ním navzájom akceptujú a rešpektujú. A to je niečo, čo nie je úplne obvyklé v dnešnom svete.

Elon má výnimočný vzťah aj so svojou mamou, na Halloweena sa zabávali spolu. Pozrite si ich foto v GALÉRII TU!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});