Ako sme spoznali osudového muža: 3 úprimné priznania žien, ktoré našli rozprávkovú lásku

Kým pre niekoho je stretnutie so spriaznenou dušou, či osudovým mužom scénou z filmu Zápisník jednej lásky, pre iného, či inú to môže ...
  • Zdroj: iStock

Kým pre niekoho je stretnutie so spriaznenou dušou, či osudovým mužom scénou z filmu Zápisník jednej lásky, pre iného, či inú to môže byť skôr scéna z filmu Pretty Woman.

Lucia sa po niekoľkých rozchodoch rozhodla, že už viac nebude investovať žiadnu energiu do žiadneho chlapa. Jednoducho sa bude iba baviť a užívať si slobodu. Ešte v ten víkend po tom, ako padlo toto zásadné rozhodnutie, ju kamarátka zobrala na obrovskú párty, z ktorej si nepamätala veľa, až kým ráno neotvorila oči.

10 osvedčených ženských trikov, vďaka ktorým vám žiadny muž neodolá! Zobraziť článok

Vtedy vedľa seba zbadala toho najkrajšieho muža s dokonalým telom. Netušila odkiaľ sa tam vzal, ale po tom, ako sa prebudil vedela, že kašle na svoje predsavzatie.

O tom, že všetci muži ani náhodou nie sú rovnakí ju presvedčil Tomáš skutočne skvelými raňajkami a ďalšími rokmi spoločného života. Sú spolu dodnes a majú dokonca dve deti. „Tomáš bol a stále je dôkazom toho, že najlepšia láska príde vtedy, keď ju prestaneš riešiť.“

Späť Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});