Ako sme spoznali osudového muža: 3 úprimné priznania žien, ktoré našli rozprávkovú lásku

Kým pre niekoho je stretnutie so spriaznenou dušou, či osudovým mužom scénou z filmu Zápisník jednej lásky, pre iného, či inú to môže ...
  • Zdroj: iStock

Kým pre niekoho je stretnutie so spriaznenou dušou, či osudovým mužom scénou z filmu Zápisník jednej lásky, pre iného, či inú to môže byť skôr scéna z filmu Pretty Woman.

Každá z nás má svoju vlastnú predstavu o pánovi dokonalom a my vám prinášame tri, ktoré nás zaujali najviac.

Tridsaťšesťročná Sandra stretla Patrika v čistiarni, a to, že ho musí dostať, si uvedomila počas jeho sebavedomého prejavu, ktorý venoval majiteľovi čistiarni. Tak distingvovane, slušne a zároveň odvážne ho presvedčil o svojej vlastnej pravde, že to ešte ona sama predtým nikdy nezažila.

To však nebolo všetko. Keď sa otočil a videl, že nie je v čistiarni sám, ale stojí za ním práve Sandra, tak jej dal do rúk vizitku so slovami: „Ak by si mala akýkoľvek problém, alebo len bola hladná, zavolaj.“

Žmurkol na ňu a odkráčal. Tak veľmi ju očaril, že sa rozhodla mu ešte v ten večer napísať a nechala sa pozvať na večeru. Odvtedy sú spolu už päť rokov a on ju svojím správaním neustále príjemne prekvapuje. „Sebavedomie a neuveriteľný šarm, boli a aj dodnes sú veci, ktoré na ňom milujem,” prezradila Sandra.

Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});