10 osvedčených ženských trikov, vďaka ktorým vám žiadny muž neodolá!

Ani luxusné handry, ani trendové líčenie nezaručí, že z vás muži pôjdu do kolien. Existujú však nenáročné triky, vďaka ktorým budete ...
  • Zdroj: Getty/Wavebreakmedia

Ani luxusné handry, ani trendové líčenie nezaručí, že z vás muži pôjdu do kolien. Existujú však nenáročné triky, vďaka ktorým budete pre nich príťažlivou kráľovnou. 

1. Vystrite sa!

Zhrbená ako paragraf? V žiadnom prípade! Dbajte na to, aby ste mali pekné a pevné držanie tela. Rovný chrbát a mierne zdvihnutá brada vyžarujú sebavedomie a sebadôveru, navyše vyzeráte štíhlejšie. 

2. Vhodný, trendový účes

Dobre zvolený účes môže tvár zúžiť, zaobliť, zakryť vysoké čelo, odvrátiť pozornosť od výraznej línie brady a mnohými spôsobmi zakamuflovať to, čo chcete, aby ostalo zakryté a naopak, zvýrazniť črty, ktoré sa vám na sebe páčia. 

Je ikonický long bob minulosťou? Na scénu prichádza tento ultra trendy účes! Zobraziť článok

3. Napíšte si na papier, čo na sebe máte rady

Hoďte na papier vlastnosti, ktoré považujete za príťažlivé, spomeňte si, na čo máte talent, v čom vynikáte. Ak o sebe budete pochybovať, prečítajte si nahlas tento zoznam. Niekedy je dobré pripomenúť si vlastnú vonkajšiu aj vnútornú krásu.   

4. Usmievajte sa! 

"Úsmev je tým najlepším mejkapom pre každú ženu," povedala slávna Marilyn Monroe. Mala pravdu! Samozrejme, nemusíte sa neustále škeriť sa od ucha k uchu, stačí letný úsmev a hneď ste za príťažlivejšiu. Mrzutosť dokáže znetvoriť aj krásne ženy. 

5. Upravené nechty, vlasy

Na to, aby ste vyzerali dobre, si nemusíte lakovať nechty alebo si denne vyžehliť vlasy, no starostlivosť je nevyhnutná. Nechty môžu byť prirodzené, ale neobhrýzajte si ich a pekne si opilníkujte končeky. Ani na vlasy nepotrebujete tony laku, je oveľa dôležitejšie, aby neboli mastné, zanedbané. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});