Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Snívalo sa vám, že ste PODVIEDLI svojho partnera? Sexuálne sny môžu byť poriadne DRÁŽDIVÉ, ich pravý význam však často podceňujeme!

Spánok milujeme všetci, lenže nie každý si svoje sny dopodrobna pamätá. Ak však na svoje nočné sexuálne dobrodružstvo neviete zabudnúť, ...
  • Zdroj: iStock

Spánok milujeme všetci, lenže nie každý si svoje sny dopodrobna pamätá. Ak však na svoje nočné sexuálne dobrodružstvo neviete zabudnúť, možno vás prekvapí, čo presne znamená.

Sex so šéfom

Zdá sa, že by ste mali konečne prevziať zodpovednosť nad vaším životom. Nejde ani tak o sexuálne nabitý sen, ale skôr o vašu vlastnú silu a schopnosti, na ktorých by ste ešte mali popracovať. Inšpirujte sa úspešnými ľuďmi.

Ako TAM DOLU chutíme? Ako RUŽA, mladé víno, či slané maslo, priznali sa muži (aj lesbické partnerky), ktorí hodnotili vlhké mušličky! Zobraziť článok

Nahá na verejnosti

Nahota v sne trápi mnohých ľudí. Najčastejší význam je ten, že máte strach, alebo ste nespokojná s niečím vo vašom živote a bojíte sa, že vás ľudia zrania. Tiež to môže znamenať, že niečo skrývate a nechcete, aby vás odhalili.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});