Hľadáte ideálneho partnera na vzťah? Toto je podľa hviezd ten váš, s ktorým to bude fungovať

Kompatibilného partnera pre vás vám môžu pomôcť nájsť aj hviezdy. Konkrétne tá, pod ktorou ste sa narodili. Vedeli ste, že niektoré znamenia ...

Kompatibilného partnera pre vás vám môžu pomôcť nájsť aj hviezdy. Konkrétne tá, pod ktorou ste sa narodili. Vedeli ste, že niektoré znamenia patria k sebe jednoducho viac ako iné?

Fotogaléria

Váhy

Dokážete zapadnúť kdekoľvek a kedykoľvek. Ľudia vás kvôli priateľskej povahe milujú a rovnako nastavený partner je pre vás potrebou. Spolu so spoločenským Blížencom ovládnete všetky akcie a stretnutia s priateľmi.

Škorpión

Vášnivé a zároveň veľmi pozorné znamenie. Hviezdy vás obdarovali obrovskou vášňou pre veci a komunikatívnosťou. Skvele dopĺňate citlivého Raka, ale okrem neho sa ku vám hodí aj Vodnár, s ktorým si máte vždy čo povedať.

Strelec

Strelec je hladný po nových informáciách a vedomostiach. Preto je fascinovaný ľuďmi s rovnakým zanietením a vzdelaním. Vašim ideálnym partnerom je preto Baran, ktorý bude s vami držať krok a záujem o nové veci.

Kozorožec

Túžba po úspechu a pohodlnom živote je to, čo Kozorožca motivuje k tomu, aby bol najlepší. Nemáte problém s náročnou prácou, pokiaľ prinesie výsledky. Pochopí vás Býk, ale rovnako ideálnou polovičkou je aj Rak, ktorý sa zatiaľ, čo vy pracujete, postará o váš komfort.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});