Hľadáte ideálneho partnera na vzťah? Toto je podľa hviezd ten váš, s ktorým to bude fungovať

Kompatibilného partnera pre vás vám môžu pomôcť nájsť aj hviezdy. Konkrétne tá, pod ktorou ste sa narodili. Vedeli ste, že niektoré znamenia ...

Kompatibilného partnera pre vás vám môžu pomôcť nájsť aj hviezdy. Konkrétne tá, pod ktorou ste sa narodili. Vedeli ste, že niektoré znamenia patria k sebe jednoducho viac ako iné?

Fotogaléria

Blíženci

Blíženci majú v sebe skrytých viacero osobností, ktoré neradno skrotiť. Práve preto potrebuje vaše znamenie pri sebe človeka, ktorý dokáže akceptovať vašu osobnú slobodu. Ideálnym je preto Vodnár, ktorý je rovnako nezávislým znamením, preto vám bude rozumieť.

Rak

Raci milujú romantiku a starostlivosť o svojho partnera. Ak ste sa narodili v tomto znamení, máte veľké srdce, ktoré je schopné milovať partnera, ktorý vašu láskavosť ocení. Svoju druhú polovičku nájdete vo vášnivom Škorpiónovi, ktorý vás bude skvele dopĺňať.

Lev

Lev je známy svojím sebavedomím a nezameniteľnou energiou. Vy, ako správna Levica potrebujete rovnako odvážneho partnera, ktorého nájdete v Baranovi. Navzájom vytvoríte silnú a nerozlučnú dvojicu.

undefined
Tu sú vaše šťastné čísla podľa znamenia zverokruhu: Môžu vám pomôcť! Zobraziť článok

Panna

Ste znamenie, ktoré potrebuje mať presne určené životné ciele a vedieť kam smeruje. Práve preto sa ku vám hodí Kozorožec, ktorý bude vašim veľkým motivátorom a silou, ktorá vás posunie vpred. Spoločne dokážete nemožné.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});