Tri znamenia zverokruhu, ktoré sa po 40-ke menia na skutočné bohyne

Tie časy sú už preč, keď boli ženy v 40-ke už babkami a sústreďovali sa najmä na rodinu. Dnešné 40-ničky sú iné. Budujú si kariéru, rodia ...

Tie časy sú už preč, keď boli ženy v 40-ke už babkami a sústreďovali sa najmä na rodinu. Dnešné 40-ničky sú iné. Budujú si kariéru, rodia deti, sú aktívne – športujú, starajú sa o seba a niektoré z nich sa až po tomto veku menia na femme fatale.

Fotogaléria

Vodnár

Žena v znamení Vodnára je síce tvrdohlavá, no jej úsmev, zmysel pre humor z nej robia osobu, za ktorou sa chlapi otáčajú. Už jej chôdza naznačuje, že je sebavedomá, ale duchom mladá, ktorá môže aj výzorom hravo konkurovať aj o dve dekády mladším kráskam.  

Panna

Jej skutočný vek nikdy nikto neuhádne, budú to vedieť len tí, ktorým to prezradí. Svoje tajomstvá „večnej mladosti“ si prísne stráži, vždy je plná energie, veci vybavuje s obrovským elánom, užíva si život plnými dúškami, aj pozornosť mužov. 

Ako spôsobiť mužovi priam neznesiteľnú ROZKOŠ? Napodobnite PORNO HEREČKY, toto všetko môžete od nich odkukať! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});