Z BOHATEJ manželky sa zo mňa po rozvode stala bezdomovkyňa: Moment, ktorý ma pripravil o peniaze, si budem navždy pamätať, tvrdí Paťa

Chce to obrovskú dávku odvahy priznať sa s niečím takýmto. Napriek tomu si naša čitateľka, ktorú nazveme Patríciou, svoj život po tom ...
  • Zdroj: Getty/Robert Daly

Chce to obrovskú dávku odvahy priznať sa s niečím takýmto. Napriek tomu si naša čitateľka, ktorú nazveme Patríciou, svoj život po tom všetkom, čo zažila, nakoniec upratala.

Nepozornosť

Totálne som tomu nechápala, plakala, prosila ho o vysvetlenie, ale on ma len chladne od seba odtlačil a povedal, že ho to so mnou už nebaví, že som ho prestala priťahovať a chce svoj život zmeniť.

S poslednými zvyškami hrdosti som teda narýchlo podpísala papiere a naložila veci do auta. Nevšimla som si, že som podpísala aj to, že sa vzdávam akéhokoľvek nároku na Mirov majetok. Takže som prišla aj o auto a karty, všetko. Zostali mi len veci na oblečenie, topánky a kabelky.

Zničená Maja hovorí o manželovej nevere: Vrazila som do seba pol deci vodky a... Zobraziť článok

S plačom som nastúpila do taxíku len s piatimi kuframi (viac sa nezmestilo) a obvolala všetky kamarátky. Iba jedna z nich mi ponúkla miesto na prespanie, aj to len na týždeň, keďže mala deti a muža. So svojou rodinou som nemala nikdy dobrý vzťah a peniaze na nájom som tiež nemala. Hoci som zopár kabeliek predala, nebolo to nič moc a po mesiaci prespávania na hoteloch som skončila na ulici.

Z depresií a zrútenia sa mi pomohol až jeden človek, ktorý mi ponúkol prácu upratovačky s možnosťou prespávania. Dnes sú to dva roky a ja pracujem, ako čašníčka v reštaurácii a bývam v podnájme. Nič v živote už viac neberiem, ako samozrejmosť.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});