Dostali ste sa do bludného stereotypu? POZOR, aby vašu lásku celkom nezničil: Toto je 5 tipov, ako vniesť do vzťahu ISKRU

Každodenná rutina zabíja! Kruté, no je to tak. Aby vzťah ani po rokoch nebol nudný, poprípade to nesmerovalo až k samotnému rozchodu, ...

Každodenná rutina zabíja! Kruté, no je to tak. Aby vzťah ani po rokoch nebol nudný, poprípade to nesmerovalo až k samotnému rozchodu, skúste naše tipy.

Fotogaléria

Presný harmonogram, každodenné povinnosti, starosti, výchova detí –fungovanie v jednom zabehnutom kolotoči dokáže poriadne otráviť akýkoľvek vzťah. Ak sa do toho pridajú aj dennodenné problémy, čaro lásky vystrieda stres, hnev aj frustrácia.

Dnešní muži panny nechcú: Svetlana čelila pred sexom ZVLÁŠTNEJ otázke na telo, toto by odrovnalo každú Zobraziť článok

Sme náchylní zabúdať na partnera, na tú romantiku ani len nemyslíme, veď kedy by sme si na to našli čas. Lenže stop! Preč s týmito myšlienkami a skúsme sa naladiť trochu optimistickejšie. Áno, my vieme, že robota, deti, domácnosť dajú človeku poriadne zabrať. S malými krôčikmi však dokážeme všetko zmeniť a s partnerom prežívať nádherné momenty. Choďte do toho!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});