Najlepšie rozhodnutie muža? Svadba so ženou v tomto znamení!

V ženách narodených v týchto znameniach sa miešajú črty, ktoré ich predurčujú stať sa najlepšími manželkami na svete. Tak čo, ste to vy?

V ženách narodených v týchto znameniach sa miešajú črty, ktoré ich predurčujú stať sa najlepšími manželkami na svete. Tak čo, ste to vy?

Fotogaléria

RAK (21. jún – 22. júl)

Verná
Stabilná v rozhodnutiach aj v láske. Tak by sme mohli jednoducho opísať ženu v znamení Raka, ktorej najviac zo všetkého zaleží na rodine. Je pravdovravná a plní svoje sľuby. Nenávidí pretvárku a klamstvo a hrá zásadnú úlohu pri vytváraní zjednotenej milujúcej rodiny. 

RYBY (19. február – 20. marec)

Milujúca
Žena v znamení Rýb je výnimočná predovšetkým v otázke bezhraničnej lásky. Dokáže aj nemožné, aby urobila svojho partnera šťastným! Navyše, je veľmi kreatívna, inteligentná, dobrosrdečná a chápavá, čo z nej robí tú najlepšiu partnerku na celý život.

Vzťah týchto znamení vydrží veky.
Aké znamenia sa NAJLEPŠIE hodia pre mužov a ženy v znamení Strelca? Toto sú kombinácie, ktoré VYDRŽIA veky! Zobraziť článok

VÁHY (23. 9. - 22. 10.)

Romantická
Ženy-Váhy sú bezprostredné, optimistické a mimoriadne vtipné. Majú dynamický proces myslenia a vysoký stupeň trpezlivosti, vďaka čomu svojmu partnerovi zaisťujú šťastný a pokojný život s minimálnymi šancami na rozchody. Ženy-Váhy sú súcitné a veria v udržanie harmónie vo vzťahu. Život s nimi je plný romantiky a krásnych milostných chvíľ.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});