Príbeh Evy, ktorá schudla 22 kíl: Synovi sa posmievali, že ho porodila SLONICA. Po prebdenej noci som urobila VEC, ktorá stopercentne zafungovala!

Eva vo svojich 33 rokoch vážila pri výške 167 cm 97 kg. Po tom, čo jej 4-ročný syn po návrate zo škôlky povedal, že sa s ním ostatné ...

Eva vo svojich 33 rokoch vážila pri výške 167 cm 97 kg. Po tom, čo jej 4-ročný syn po návrate zo škôlky povedal, že sa s ním ostatné deti nechcú kamarátiť, lebo jeho mama je tučná, vylepila svoju aktuálnu fotku v spodnej bielizni na chladničku...

Fotogaléria

Poslednou kvapkou bola pre mňa situácia, kedy mi uplakaný syn s vreskom oznámil, že odmieta chodiť do škôlky. Dôvod? Posmievajúce sa deti na adresu jeho tučnej matky.

6 ovocí plných cukru: Na TIETO obrovské bacha ak sa chcete ľahšie zbavovať kíl navyše! Zobraziť článok

Pamätám si, že v tú noc som vôbec nespala. Bola som zmätená, vedela som len to, že musím okamžite začať chudnúť. V nasledujúce ráno som si počas obliekania urobila fotku celej postavy v spodnej bielizni, ktorá ešte v ten deň putovala na chladničku. (Tým, ktorí túto metódu považujú za zbytočné teátro, odkazujem, že skutočne funguje.)

Vykročiť na cestu za zdravím bol môj darček k 33. narodeninám

Po pôrode som absolvovala niekoľko rôznych fitness programov a hoci niektoré z nich priniesli aké-také výsledky, vždy som mala problém so 100-percentným dodržiavaním výživových plánov.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});