Matthew McConaugheyho prezradili okolnosti otcovej smrti: Bol to bizarný POHREB! Moja matka odmietla zakryť plachtou jeho prirodzenie, šokoval

Hollywoodsky herec Matthew McConaughey (53) prezradil intímne až neuveriteľné udalosti zo života svojej najbližšej rodiny.

Hollywoodsky herec Matthew McConaughey (53) prezradil intímne až neuveriteľné udalosti zo života svojej najbližšej rodiny.

Fotogaléria

Zvláštny pohreb

Vo svojich knižných pamätiach Životom na zelenú (Greenlights, 2020) podrobne opísal aj poslednú rozlúčku svojho otca. Vzťah jeho rodičov bol búrlivý – boli dvakrát rozvedení, ale trikrát zosobášení. Boli ako Tichý oceán počas búrky. V podcaste WTF Marca Marona tiež prezradil pikantnú informáciu, že jeho matka odmietla zakryť otcov penis a stále dávala dolu plachtu. "Chcem, aby svet videl, prečo ho prezývali Veľký Jim, nezakrývaj to."

Bradley Cooper
4 dôkazy, že Bradley Cooper je famózny komediálny herec Zobraziť článok

Tajomný veštec

„Malý zázrak“ sa stal priamo hercovi v Los Angeles, keď zvažoval ponúkanú úlohu do romantickej komédie Ako prísť o muža za 10 dní (2003) po boku herečky Kate Hudson. Ako sa prechádzal po Sunset Boulevard prišiel k nemu neznámy muž s otázkou – či mu môže rýchlo vyveštiť budúcnosť. Herec jeho nečakanú ponuku prijal a nestačil sa čudovať.

Muž mu povedal detaily, ktoré nemohol vedieť, a herec v tom videl akési znamenie. Povedal: „Momentálne zvažuješ film. Je to romantická komédia. Musíš to akceptovať, inak budeš do konca života ľutovať, že si to neurobili. Staneš sa kráľom… a zarobíš veľa peňazí,“ citoval McConaughey muža. Herec dodnes netuší, koho vlastne stretol, ale je mu vďačný za správne rozhodnutie. Úlohu prijal a vďaka úspechu komédie nastal v jeho kariére pozitívny prielom.   

McConaugheyho manželka si so SVOKROU vytrpela svoje: Neuveriteľné, ako nízko klesla, takto PODLO a zákerne bojovala o syna! Zobraziť článok

Matthew je od roku 2012 ženatý s brazílskou modelkou Camilou Alves (41), s ktorou má tri deti. Pred Camilou chodil štyri roky s kolegyňou Sandrou Bullock.

Viac foto nájdete v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});