Bolestivé TRÁPENIE Toma Hanksa: Peklo po rozvode s prvou manželkou. Čo nedokázal slávny herec rozchodiť, a prečo sa rok 2002 skončil tragicky?

Oscarového Toma Hanksa (67) všetci poznajú ako charakterového herca, ktorý asi ani nemá neprajníkov. Jeho skvelé úlohy poznajú všetci, ...

Oscarového Toma Hanksa (67) všetci poznajú ako charakterového herca, ktorý asi ani nemá neprajníkov. Jeho skvelé úlohy poznajú všetci, ale o jeho súkromí sa vie pomenej.

Fotogaléria

Väčšinou sa zastavíme pri tom, že od roku 1988 je jeho manželkou herečka a speváčka Rita Wilson (66) s ktorou žije v ukážkovom vzťahu. Spolu majú synov Chestera Marlona a Trumana Theodora.

FORREST GUMP (1994)
Silné a tak pravdivé: "Pre hlupáka každý hlúpy!" Prečítajte si 15 najpôsobivejších citátov z filmu Forrest Gump Zobraziť článok

To by však bola iba polovica súkromného života herca, ktorého preslávili filmy ako Philadelphia, Forrest Gump, Bezsenné noci v Seattli, Apollo 13, Zachráňte vojaka Ryana, Láska cez internet, Stroskotanec, Terminál, Da Vinciho kód, Sully: Zázrak na rieke Hudson…  Tom do manželstva s Ritou vstupoval už ako rozvedený muž.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});