Dcéra Olivie Newton-John prehovorila o DESIVÝCH zážitkoch po smrti svojej matky: Keď som sa pozrela na fotku v telefóne, bolo tam TOTO!

Dcéra a manžel Olivie Newton-John prehovorili o zvláštnych situáciách, ktorým čelili iba pár dní po smrti milovanej herečky.

Dcéra a manžel Olivie Newton-John prehovorili o zvláštnych situáciách, ktorým čelili iba pár dní po smrti milovanej herečky.

Fotogaléria

Paranormálne javy?

Dcéra herečky Chloé Lattanzi poskytla magazínu exkluzívny rozhovor o udalostiach, ktoré nedokáže vysvetliť: „Dva týždne po pohrebe matky môj mobil nečakane odfotil môjho psa. Vedľa jeho hlavy sa vznášala malá modrá guľa rovnakej farby ako tento náhrdelník,“ povedal Lattanzi a ukázala na šperky po mame.

Mladé celebrity, ktoré ZABILI ich šialení fanúšikovia: Zbytočne zmarené životy z nepochopiteľných dôvodov! Zobraziť článok

Prezradila tiež, že spoločne často diskutovali o živote po smrti. „Áno, hovorili sme na túto tému pred rokmi. Povedala som jej: ´budeš sa mi musieť potom ukázať´a ona súhlasila.“

John Easterling, herečkin manžel, mal podobný zážitok. „Bol to nadprirodzený rok,“ povedal po návšteve Peru, kde na súkromnej ceremónii oslávil ich 15. výročie svadby. Na fotke, ktorú na mieste odfotil svojím telefónom, sa takisto objavil neznámy objekt, presne ten, o ktorom hovorila Lattanzi. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});