Marilyn krátko pred smrťou nečakala, že telefón zdvihne Jackie: Bolo to STRAŠIDELNÉ, spomínala prvá dáma, čo ju tak vydesilo?

Milenecký pomer bývalého amerického prezidenta Johna F. Kennedyho a hollywoodskej hviezdy Marilyn Monroe bol verejným tajomstvom.

Milenecký pomer bývalého amerického prezidenta Johna F. Kennedyho a hollywoodskej hviezdy Marilyn Monroe bol verejným tajomstvom.

Fotogaléria

Lenže telefón nezdvihol prezident, ale jeho manželka Jackie. Marilyn sa len opýtala, či sa rozpráva s prvou dámou, ktorá jej to potvrdila so slovami, či má dať manželovi nejaký odkaz. Herečka odkázala, že ho chcela iba pozdraviť a tým sa tento krátky telefonát skončil.

Marilyn Monroe
60 rokov od smrti legendy: Pripomeňte si s nami nezabudnuteľné looky Marilyn Monroe Zobraziť článok

Podľa knihy ale Jackie cítila, že herečka mala hlas smutného strateného dievčatka, čo ju veľmi znepokojovalo. Navyše riešila aj dilemu, odkiaľ poznala ich priame telefónne číslo. To však nebolo všetko.

Jackie neskôr členom rodiny mala povedať, že jej hlas mal v telefóne taký strašidelný zvuk. Ešte ďalších desať rokov rozmýšľala, či sa naozaj rozprávala s Marilyn.

Viac fotiek nájdete v našej galérii.

Norma Jeane Baker (†36), aké bolo rodné meno Marilyn Monroe, zomrela štyri mesiace po tomto telefonickom rozhovore, 4. augusta 1962 vo svojom dome v Los Angeles. Podľa oficiálnej správy sa herečka predávkovala liekmi. Je pochovaná Vo Westwood Village Memorial Park Cemetery v západnej časti Los Angeles.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});