Willisova dcéra opísala prejavy otcovej NEVYLIEČITEĽNEJ choroby: Skoré príznaky sme ignorovali, TAKTO to celé začalo!

O nevyliečiteľnej chorobe Brucea Willisa sa svet dozvedel približne pred rokom. Jeho dcéra Tallulah teraz opísala, čo hercovej vážnej ...

O nevyliečiteľnej chorobe Brucea Willisa sa svet dozvedel približne pred rokom. Jeho dcéra Tallulah teraz opísala, čo hercovej vážnej diagnóze predchádzalo.

Fotogaléria

Dôvodom Willisovho náhleho odchodu do dôchodku mala byť afázia (strata alebo porucha reči spôsobená porušením rečových oblastí mozgu). No začiatkom roka 2023 prišla ďalšia rana, kedy vyšlo najavo, že v skutočnosti trpí frontotemporálnou demenciou – skrátene FTD.

Žiaľ, Bruce Willis nie je prvý ani posledný: DEMENCIA si nevyberá, postihuje bežných ľudí aj celebrity. Koho ešte trápi? Zobraziť článok

Tallulah Willis pre magazín Vogue opísala stav svojho nevyliečiteľne chorého otca ako aj zdravotné problémy, ktorým si v minulosti sama prechádzala.

"Už dlhšie som tušila, že s ním nie je niečo v poriadku," píše. Pred skorými príznakmi však v rodine zbabelo zatvárali oči. "Začalo to akýmsi ignorovaním, nevhodnými reakciami, ktoré sme bagatelizovali a pripisovali tzv. ´hollywoodskej strate sluchu´".

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});