Hýbte sa VIAC bez toho, aby ste museli navštevovať fitko: Triky, ako si ZAMILOVAŤ cvičenie v pohodlí domova

Pre ľudí, ktorí neobľubujú posilňovňu, existuje mnoho ďalších spôsobov, ako sa hýbať. Ak patríte medzi nich, začnite si užívať výhody ...

Pre ľudí, ktorí neobľubujú posilňovňu, existuje mnoho ďalších spôsobov, ako sa hýbať. Ak patríte medzi nich, začnite si užívať výhody fyzickej aktivity u vás doma. Poradíme, ako premeniť obývačku na efektívne športovisko, v ktorom sa budete cítiť príjemne.

Fotogaléria

Pokorte štatistiky

Podľa údajov WHO by váš typický týždeň mal vyzerať nasledovne: 150 až 300 minút miernej aktivity, pričom cvičenia na posilnenie svalov by sa mali vykonávať 2 až 3-krát týždenne. Cieľ sa dosiahne ľahšie, ak do svojich fitness aktivít zapojíte aj ďalšieho rodinného príslušníka.

4 tipy, ako sa hýbať viac

  • Vždy používajte schody. Je to vynikajúca bezplatná alternatíva k návšteve posilňovne. Umožňuje rozvíjať svaly dolnej časti tela, ale aj posilňovať srdcové a dýchacie funkcie. Urobte aspoň výstupov a zostupov denne.
  • 30 minút domácich prác môže predstavovať až 3000 krokov. Kalórie budú spálené a váš domov bude žiariť.
  • Stavte na online fitness kurzy alebo kurzy ponúkané na kanáloch Youtube. 
  • Zaobstarajte si krokomer. Rýchlo sa stane vaším nerozlučným spoločníkom, niečo ako pasívny, ale nevyhnutný tréner, ktorý vám okrem počtu krokov, zaznamená aj tep, spálené kalórie či kvalitu spánku.
Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});