Princezná Kate inšpiruje ženy po 40-ke REBELSKÝM kúskom: Keď si TOTO mohla dovoliť ONA, môžete aj vy!

Vek vám nemôže zabrániť nosiť kúsky, ktoré milujete alebo ktoré by ste chceli nosiť. Svoje o tom vie aj princezná z Walesu, ktorá hrdo ...

Vek vám nemôže zabrániť nosiť kúsky, ktoré milujete alebo ktoré by ste chceli nosiť. Svoje o tom vie aj princezná z Walesu, ktorá hrdo odprezentovala model milovaný rebelkami, štýlové cargo nohavice!

Fotogaléria

Módna ikona dnešnej doby 

Kate je známa tým, že zachytáva aktuálne módne trendy a elegantne ich implementuje. Rovnako ako tak trochu kontroverzný módny trend – tmavozelené cargo nohavice.

Bude to štýlové a praktické: Tieto 3 trendy bude NA JAR nosiť každá fashion maniačka! Zobraziť článok

Model oslavuje najmä generácia Z. Vyznačuje sa širším strihom a množstvom vreciek. Ak si myslíte, že na tento typ rebélie ste pristará, opak je pravdou. Decentný tmavozelený denimový kúsok, aký zvolila Kate, sa tiahne tesne pozdĺž nohy a končí vo výške členkov. Namiesto mnohých menších vreciek majú nohavice dve väčšie, užšie vrecká, ktoré sú oveľa lichotivejšie.

Aby efekt "kapsáčov" ešte viac zjemnila, pridala saténovú blúzku, ktorou vytvorila nádherný kontrast. FOTKY CELÉHO OUTFITU UVIDÍTE V GALÉRII.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});