Strácate nad sebou KONTROLOU? Ak máte pocit, že sa čoskoro z udalostí zbláznite, TÁTO METÓDA vám pomôže!

Sú situácie, ktoré neviete ovplyvniť. Život sa zrazu javí ako jazda na horskej dráhe bez toho, aby ste si vôbec spomenuli, že ste ...
  • Zdroj: Getty/Paolo Cordoni

Sú situácie, ktoré neviete ovplyvniť. Život sa zrazu javí ako jazda na horskej dráhe bez toho, aby ste si vôbec spomenuli, že ste nastúpili...

Poznáte to. Všetko sa zrazu rozprúdi, nič nie je na svojom pôvodnom mieste a už vôbec nie tam, kde by ste to chceli mať. Vy ste uprostred tejto snehovej búrky. Nemôžete s tým nič robiť a zároveň sa musíte vyrovnať so svojím strachom, bezmocnosťou, hnevom a množstvom iných pocitov. 

Efekt snehovej gule ALEBO keď sa život okolo vás nekontrolovateľne točí

Vaším prvým impulzom v takejto situácii je často „boj so snehom“. Snažíte sa silou mocou zabrániť, aby sa točil, chcete ho pevne držať. Vrátiť aspoň pár vločiek tam, kde by ste ich chceli mať. Sneh však zakaždým rozvírite o niečo viac. A tým dosiahnete opak toho, čo vlastne chcete.

Pseudospiritualita alebo BOOM DUCHOVNA? Manifestácia vám môže zaistiť šťastie, ALE! Naozaj to funguje? Zobraziť článok

Rada odborníka znie: prestaňte bojovať so snehom! Namiesto toho sa upokojte a počkajte, kým sa búrka sama neuvoľní. Pretože, a to je v živote rovnaké ako v snehovej guli, sneh, chaos, všetko, čo nedokážete ovplyvniť, sa nakoniec predsa len usadí.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});