Pseudospiritualita alebo BOOM DUCHOVNA? Manifestácia vám môže zaistiť šťastie, ALE! Naozaj to funguje?

Manifestovať znamená, že využívate silu vašich pozitívnych myšlienok a pomoc vesmíru na to, aby sa niečo, čo naozaj chcete, stalo skutočným ...
  • Zdroj: Getty/AntonioGuillem

Manifestovať znamená, že využívate silu vašich pozitívnych myšlienok a pomoc vesmíru na to, aby sa niečo, čo naozaj chcete, stalo skutočným a hmatateľným. Podľa učiteľky jogy a koučky Sophie Thora to však nie je až také jednoduché.

O čo ide

V psychológii existuje niečo ako tzv. "sebanaplňujúce sa proroctvo", v rámci ktorého si človek do budúcna vyčaruje niečo, čo ešte nie je pravda. Na základe tejto predpovede potom automaticky zmení svoje správanie, aby sa toto proroctvo splnilo.

Štúdia odhalila, na koľkú hodinu majú nastavený budík šťastní ľudia: Uff, toto dá zabrať, ale stojí to za to! Zobraziť článok

"Okrem psychologického aspektu je prítomný aj energetický aspekt," hovorí Sophia. To znamená, že manifestácia sa líši od "sebanaplňujúceho proroctva" tým, že človek sa ponorí hlbšie do spirituality. Súvisí to s tým, že sa mení nielen vnímanie, ale aj vlastná energia, ktorá by následne mohla vtiahnuť určité veci do nášho života."

Spravte tento rok VAŠIM rokom: DESAŤ tipov, ako prežiť najkrajších 12 mesiacov v živote! Zobraziť článok

Prístup k zmene energií spočíva vo vnímaní: "Naše pocity vedú naše myšlienky a potom naše činy," vysvetľuje Sophia. Keď manifestujete, začnete spájať myšlienky s tým, po čom túžite. Na pragmatickej úrovni vnímania a na energetickej úrovni sa svet okolo vás môže zmeniť – aj keď sa v skutočnosti nič neudeje. Len veci inak vnímate.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});