Strie na ramenách, OVÍSAJÚCA koža či oblejšie plecia? Tak tento SEXI trend je presne pre vás, dokonale prekryje nedokonalosti!

Trend zvaný See Thru sa na prvý pohľad zdá určený najmä štíhlym mladým ženám. Nenechajte sa oklamať a naučte sa ho využívať vo svoj ...

Trend zvaný "See Thru" sa na prvý pohľad zdá určený najmä štíhlym mladým ženám. Nenechajte sa oklamať a naučte sa ho využívať vo svoj prospech!

Fotogaléria

2. Jednoduché tielko

Počas bežného dňa alebo na neformálne spoločenské udalosti si pod priehľadnú blúzku oblečte tielko v tej istej farbe. Dnes už nájdete aj modely, ktoré plnohodnotne nahrádzajú aj podprsenku. Táto kombinácia vyčaruje zvodný, avšak nie príliš vyzývavý outfit.

Ikonická kabelka je späť!
Máte túto vysoko trendovú FRANCÚZSKU klasiku roky hlboko v skrini? Von s ňou! Ikonická dizajnérska TAŠKA je späť Zobraziť článok

3. Hlboko strihané body

Možno ste už pokukovali po kúsku, ktorý má hlboko strihaný výstrih, no neodvážili ste sa. Ak by ste ho schovali pod klasické tričko, takýto model by stratil na význame. Odvážte sa! Oblečte si ho pod transparentnú blúzku, wow efekt máte zaručený!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});