Strie na ramenách, OVÍSAJÚCA koža či oblejšie plecia? Tak tento SEXI trend je presne pre vás, dokonale prekryje nedokonalosti!

Trend zvaný See Thru sa na prvý pohľad zdá určený najmä štíhlym mladým ženám. Nenechajte sa oklamať a naučte sa ho využívať vo svoj ...

Trend zvaný "See Thru" sa na prvý pohľad zdá určený najmä štíhlym mladým ženám. Nenechajte sa oklamať a naučte sa ho využívať vo svoj prospech!

Fotogaléria

Máte už doma priehľadnú blúzku alebo tričko z jemnej priehľadnej látky? Že to nie je pre vás? Premyslite si to ešte raz! Nemusíte chodiť hore bez, aby podobné kúsky pracovali vo váš prospech. Je to skvelá voľba, ak potrebujete z akéhokoľvek dôvodu zakryť ramená. 

Zamaskujte väčšie BRUŠKO: 5 trendy kúskov, ktoré sa postarajú o dokonalú módnu KAMUFLÁŽ, nebojte sa ich nosiť! Zobraziť článok

Priehľadný top vám pomôže ľahko prekryť nedokonalosti, no zároveň vám dodá sexepíl a tajomnosť. S čím ho teda kombinovať, aby ste nestratili na atraktivite?

Ako nosia transparentnú blúzku celebrity? Uvidíte v galérii.

Skúste zvoliť priehľadný top alebo blúzku v čiernej farbe. Ide o klasiku, ktorá nevychádza z módy a viete ju použiť pri rôznych príležitostiach. Pod blúzku si oblečte podprsenku alebo tielko v rovnakej farbe – čo presne to bude závisí samozrejme od príležitosti.

1. Zvodný korzet alebo čipkovaná braletka

Skvelá kombinácia v prípade, že hľadáte niečo skutočne sexi. Krásny korzet vám vyčaruje zvodné krivky a priehľadná blúzka vás nenechá príliš odhalenú. To isté platí aj v prípade braletky. Nemusíte siahnuť po klasickom strihu. Zvoľte takú, ktorá je v dolnej časti predĺžená ako tielko. Večer budete neodolateľná.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});