Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Kde môžete nerušene MASTURBOVAŤ? Spálňa je OUT, doprajte rozkoš všetkým zmyslom v TEJTO príjemnej miestnosti

S blížiacou sa jarou, keď v prírode všetko ožíva a živočíchy majú jarnú ruju, preberajú sa aj neposedné motýliky. V bruchu. Aby ste ich ...

S blížiacou sa jarou, keď v prírode všetko ožíva a živočíchy majú jarnú ruju, preberajú sa aj neposedné motýliky. V bruchu. Aby ste ich upokojili, tak občas treba priložiť vlastnú ruku k dielu.

Fotogaléria

Lenže, aby bola rozkoš dokonalá, tak potrebujete aj pokojné miesto, kde sa môžete svojej masturbácii nerušene oddávať. Izba? Ak bývate sama, žiadny problém. Ak s partnerom, tak snáď masturbovať ani nemusíte. Ak máte nejakých iných spolubývajúcich, tak izba nemusí byť správnou voľbou. Kde teda? Prezradíme.

Už aj JEDEN ORGAZMUS dokáže hotové zázraky: Účinná liečba sexom či masturbáciou! Zobraziť článok

Čo by ste povedali na vaňu alebo sprchovací kút? V oboch prípadoch príjemná voľba. Kým vo vani si viete pohodlne ľahnúť a nechať sa láskať prúdom vody, v kúte máte to isté… len postojačky.

Čistota

Pred svojim erotickým relaxom sa najprv ubezpečte, či je všetko čisté. V mokrom a nečistom prostredí sa šíria prípadné choroboplodné zárodky rýchlejšie. A práve tie k asistencii pri tejto aktivite nepotrebuje.  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});