Nový vietor na kráľovskom dvore: Kate si dovolila to, čo ešte NIKDY predtým! Menia sa roky zaužívané PRAVIDLÁ za vlády kráľa Karola III.?

Princezná z Walesu mala porušiť neoficiálny kráľovský protokol. Za červený lak na nechtoch počas veľkonočných sviatkov ju mnoho ľudí ...

Princezná z Walesu mala porušiť neoficiálny kráľovský protokol. Za červený lak na nechtoch počas veľkonočných sviatkov ju mnoho ľudí ostro kritizovalo. Ale čo všetko môže byť za tým?

Fotogaléria

Vybočenie zo zabehnutých koľají? Ako sme už informovali, manželka princa Williama si počas veľkonočných sviatkov nalakovala nechty na červeno a podľa mnohých expertov a komentátorov urobila chybu. 

Kate Middleton a Meghan Markle
Tajomstvo z minulosti vyplávalo na povrch: Do krvi urazená Kate, toto si rozhodne NEZASLÚŽILA! Čo sa v paláci udialo? Zobraziť článok

Ku kobaltovo-modrým kabátovým šatám pridala odvážny doplnok v podobe žiarivej červenej manikúry, ktorá výrazne vyčnievala z inak streotypného looku.

Aj keď je červená na nechtoch dlhoročnou zaužívanou klasikou, v kráľovských kruhoch na ňu platí embargo. Kráľovská etiketa totiž "odrádza" od nosenia pestrofarebných lakov, pričom na oficiálne príležitosti odporúča jemné nude tóny, nanajvýš jemnú ružovú. 

Krok ostro sledovanej princeznej, ktorá sa zvyčajne drží kráľovských smerníc, je pre mnohých obrovským prekvapením. Mnohí hádajú, že môže ísť o znak toho, že veci sa menia a za vlády kráľa Karola III., budú platiť celkom iné pravidlá ako za vlády kráľovnej Alžbety II. Tá sa kráľovského protokolu a nepísaných pravidiel striktne držala až do svojej smrti. Viac v galérii.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});