Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Poloha, ktorá je podľa vedcov tá NAJ na dosiahnutie ženského orgazmu: Jemné vylepšenie a budete kričať od rozkoše

S malou obmenou by sa dalo povedať, že „sto ľudí, sto sexuálnych chutí“. Ale v koľkých prípadoch sa podarí dobehnúť do cieľa s nápisom ...

S malou obmenou by sa dalo povedať, že „sto ľudí, sto sexuálnych chutí“. Ale v koľkých prípadoch sa podarí dobehnúť do cieľa s nápisom - slastné vyvrcholenie?

Fotogaléria

Nad polohou vášnivej kovbojky, prirážaním zozadu (na psíka / barana), sediacim lotosom, klasickou misionárskou polohou a misionárom vylepšeným o vankúš vyhrala posledne spomínaná poloha.

Výsledky meraní ukázali, že pri „misionárovi s vankúšom“ bol v klitorise najsilnejší prietok, čo viedlo k spoľahlivejším orgazmom.

Za najmenej účinnú polohu v tomto smere vyhodnotili polohu „na psíka“. (pri nej však žena využije čo najdlhší mužský potenciál penisu).

Myslíte si, že o SEXE veľa viete? Tento eroticko-vedomostný KVÍZ preverí vaše znalosti Zobraziť článok

Bolo tiež zistené, že výsledky sa môžu u jednotlivých žien odlišovať, pretože úroveň stimulácie (hoci v rovnakej polohe) sa individuálne líši, a samozrejme párová poloha poskytujúca najväčšie potešenie, do veľkej miery závisí aj od muža.

Vedúci štúdie Dr. Kimberley Lovie uviedol: "Odborníci môžu tieto zistenia použiť na to, aby poradili pacientom, ktoré koitálne polohy im môžu pomôcť dosiahnuť vyvrcholenie".

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});