Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Poloha, ktorá je podľa vedcov tá NAJ na dosiahnutie ženského orgazmu: Jemné vylepšenie a budete kričať od rozkoše

S malou obmenou by sa dalo povedať, že „sto ľudí, sto sexuálnych chutí“. Ale v koľkých prípadoch sa podarí dobehnúť do cieľa s nápisom ...

S malou obmenou by sa dalo povedať, že „sto ľudí, sto sexuálnych chutí“. Ale v koľkých prípadoch sa podarí dobehnúť do cieľa s nápisom - slastné vyvrcholenie?

Fotogaléria

Snahou je, aby to bolo čo najčastejšie. Jedna z mnohých sexuálnych štúdii sa podujala zistiť, a akých  polohách ženy najčastejšie dosahujú orgazmus. Výskumníci zo súkromnej gynekologickej kliniky New H Medical z New Yorku majú odpoveď. Závery ich štúdie uverejnil aj web irishmirror.ie.

Chcete si lepšie vychutnať polohu „na psíka“? Urobte TO takto! Zobraziť článok

Nebudeme vás dlho napínať (veď stresu máte dosť aj bez toho) - najlepšou polohou pre ženský orgazmus je jemne vylepšená misionárska poloha. Pri nej sú ženské boky nadvihnuté vankúšom, čo umožňuje okrem hlbšieho prieniku aj lepší prietok krvi do klitorisu a jeho trenie počas styku, čo priaznivo zvyšuje pôžitok.

Kvalitný orgazmus zaručený: V dobre známej pozícii robte rukami tento jeden pohyb! Zobraziť článok

„Misionár“ je všeobecne považovaný za najnudnejšiu sexuálnu polohu, ale zjavne má svoje skryté plusy. Odborníci použili na meranie prietoku krvi pri piatich polohách počas desiatich minút na testovacom páre ultrazvukový skener. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});