Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Páni, aj malý nástroj dokáže HOTOVÉ ZÁZRAKY: Slastné vzdychy v týchto 4 polohách!

Zlatý, milý, stará sa... ale v nohaviciach mu chýba pár centimetrov? Stačí poznať tie správne fígle, pri ktorých aj menší gašparko zahrá ...

Zlatý, milý, stará sa... ale v nohaviciach mu chýba pár centimetrov? Stačí poznať tie správne fígle, pri ktorých aj menší gašparko zahrá veľké divadlo hodné potlesku.

Fotogaléria

„Nôžky na výložky“

Stará vojenská klasika vie o čom hovorí.  Dáma si ľahne na chrbát, pán sa zodpovedne pristaví medzi pravé a ľavé stehno. Ááále, ladné nôžky idú nahor na mužove plecia. Opäť malé zmena uhlu panvy využije každý centimeter údu na maximum. Pri tejto polohe môžu tí vynaliezavejší zároveň bozkávať partnerke kotníky a pohládzať rukami nohy v celej dĺžke.

Na psíka

Áno, pri tejto milostnej polohe je to tak jednoduché. K zdarnému výsledku môžu pomôcť obaja.  

Kvalitný orgazmus zaručený: V dobre známej pozícii robte rukami tento jeden pohyb! Zobraziť článok

Výhoda menšieho penisu? Ale no, samozrejme že existuje. Užijú si ju hlavne ochotné účastníčky análneho sexu. Menší penis je pre ne viac „priateľskejší“ a vniknutie je menej bolestivejšie. Hlavne v počiatočných fázach experimentovania so zadnou dierkou. Nezabudnite na jej postupné uvoľňovanie prstami alebo k tomu určenými erotickými hračkami, dostatočnú hygienu a plný lubrikačný gél.

Ruku na srdce: Aj medzi ženami sa (zbytočne) živia priam silácke reči typu, že väčší je lepší. Určite máte vo svojom okolí viac kamarátok resp. kolegýň, ktorým menší penis viac fyzicky vyhovuje. Len sa to hanbia povedať, aby neboli „za divné“.

To, čo sa ukazuje vo filmoch pre dospelých nie je norma, je to len druh zábavy, kde sa v podstate dokola objavujú len tí istí obdarenejší chlapi. Nič viac, nič menej. Overiť si to nenápadne môžete aj v sex shopoch, kde sa predá oveľa viac vibrátorov a díld priemernej veľkosti ako ich extrémnych prevedení.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});