Danielu Peštovú v sukni neuvidíte: Vysvetlila, prečo!

Česká modelka Daniela Peštová sa stala inšpiráciou pre mnohé ženy z celého sveta. Vďaka svojej kráse, charizme, ľudskosti a dokonale ...

Česká modelka Daniela Peštová sa stala inšpiráciou pre mnohé ženy z celého sveta. Vďaka svojej kráse, charizme, ľudskosti a dokonale vyvinutému zmyslu pre štýl!

Fotogaléria

Daniela Peštová patrí medzi najznámejšie supermodelky z bývalého Československa. Pravidelne sa objavovala na prestížnych predvádzacích mólach a titulkách slávnych fashion magazínov, bola súčasťou mnohých exkluzívnych kampaní, premiér či večierkov… jednoducho, ako modelka dobyla svet! 

Jej rozprávkový život po 50-tke neskončil, naopak, má sladké pokračovanie. Je mamou troch detí, rešpektovanou osobnosťou s vysokým kreditom, módnou ikonou a nesporne šikovnou influencerkou (Danielu len na Instagrame sleduje vyše 222-tisíc fanúšikov).

Taťána Gregor Brzobohatá
Tomu sa hovorí premena! Českú modelku prirovnávajú k Angeline Jolie Zobraziť článok

Na otázku Pravdy, či vnútorne nebojovala s tým, že je len obal, ktorý predáva, odpovedala takto: „Keď som začínala, skutočne sme boli dievčatá, ktoré predávali oblečenie. Boli sme pekné schránky, ale to bola podstata našej profesie. Nikdy som s tým nemala problém. Fakt, že dnes môžete k tvári či postave pridať aj názor, beriem ako veľké plus."

Sociálne siete za problém nepovažuje, naopak, vníma ich ako priestor, kde môže zaznieť jej hlas. "Otázkou je, či každá modelka má aj čo pridávať. Nie každý by mal otvárať ústa, ale to neplatí len pre modeling," uzavrela.

POZRITE SI GALÉRIU.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});